به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آب های جنوب کشور، به مناسب هفته پژوهش سمینار علمی با عنوان «مدیریت تغذیه مولدین ماهیان گرمابی پرورشی با تاکید بر منابع پروتئین و چربی» در 27 آذرماه سال جاری توسط دکتر فاطمه حکمت پور برگزار شد.
در این سمینار، دکتر حکمت پور به اهمیت تغذیه مولدین و نقش فیزیولوژی مولدین کپور در استان خوزستان در تعیین زمان شروع تغذیه و میزان خوراک اشاره نمود. وی نقش مواد مغذی با نیاز تغذیه ای بالا جهت عملکرد بهتر فرایند تولید تخم و لارو را ضروری خواند و میزان مطلوب نیاز تغذیه ای پروتئین و چربی برای ماهیان گرمابی را تشریح نمود و گنجاندن مکمل های اسیدهای آمینه ضروری مانند هیستیدین، لیزین، متیونین و تورین در خوراک مولدین را ضروری خواند و افزود: توانایی این ماهیان در تامین اسیدهای چرب ضروری زنجیره بلند به منابع روغن های گیاهی مناسب جهت استفاده در تغذیه آنها وابسته می باشد.