به عنوان گام اول در راستای تجاری سازی این صنعت ، بیوتکنیک تکثیر و پرورش گونه صبیتی به عنوان یک ماهی ممتاز و با رشد مناسب در شرایط پرورش، اولین گونه کاندید برای این موضوع شده و با ابراز تمایل یکی از شرکت های محلی فعال در تکثیر میگو (شرکت تعاونی آبزیران) برای دریافت فناوری تکثیر گونه فوق و بعد از انجام هماهنگی با رئیس محترم موسسه قرارداد انتقال فناوری با شرکت فوق منعقد و عملیات تکثیر گونه مذکور زیر نظر کارشناسان پژوهشکده آغاز گردید.

خوشبختانه این همکاری با موفقیت همراه بوده و حاصل تلاش امسال علیرغم کاستی های زیاد در فضای شرکت مذکور تولید بیش از صد هزار بچه ماهی صبیتی بوده که توسط اداره کل شیلات خوزستان خریداری و در پروژه بازسازی ذخایر مورد استفاده قرار گرفت.

برابر مفاد قرارداد فوق انتقال فناوری تکثیر گونه صبیتی و تولید بچه ماهی آن ظرف مدت 3 سال انجام خواهد پذیرفت که غیر از عملیات میدانی، آموزش کارشناسان و تکنیسین های شرکت فوق الذکر توسط کارشناسان پژوهشکده در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام (ره) نیز مشمول این توافق بوده است.

خوشبختانه این تحول بسار مهم در صنعت آبزی پروری دریایی کشور پوشش خبری خوبی توسط رسانه ملی داده شده که بازتاب مناسبی نیز داشته است.