حضور در کنفرانس بینالمللی مقاله تأثیر مسطوح مختلف انرژی و پروتئین بر شاخص های رشد تغذیه ای و ترکیب شیمیایی بدن میگوی وانامی در کنفرانس بین المللی Biodiversity of the Aquatic Environment ارائه گردید 1390/4/7 (535) (0) حضور در کنفرانس بینالمللی مقاله Effect of different energy levels and different protein sources on the growth performance, feeding index, survival rate and body composition of juvenile Pacific white prawn (Litopenaeeus vannamei) پذیرفته شده و به صورت سخنرانی در کنفرانس بین المللی" تنوع زیستی در محیط زیست آبی" ارائه گردید. کنفرانس مذکور با حضور دانشمندان کشورهای اسلامی و تعدادی از کشورهای اسلامی و تعداد از کشورهای اروپایی در شهر لاذقیه سوریه در تاریخ 13 تا 15 دسامبر 2010 برگزار شد. مقاله فوق حاصل پژوهشی است که جهت کاهش میزان پودر ماهی در جیره میگوی وانامی توسط محققین این پژوهشکده به اجرا در آمد و از نتایج شاخص آن پایین آوردن نسبت پودر ماهی در جیره این میگو به حداقل صفر و حداکثر 20% بود که تاثیر قابل توجهی بر کاهش هزینههای تولید و بهبود راندمان آن خواهد گذاشت. این تحقیق توسط آقای دکتر مرمضی و تیمی از محققین پژوهشکده به اجرا درآمد و مقاله مذکور توسط وی در کنفراس فوق ارائه گردید.